Bellmarkgames

Hoe kan het ook anders, of winmeter.nl heeft weer een nieuwe serie gokkasten gevonden voor U!
Dit keer gaat het om de Bellmark aanbieder, met maar liefst 19 fruitautomaten(en counting) is dit zeker geen kleintje!


Carambaspinner, Carrousel en de Dynamite Deluxe.

Goldenspinner, Gunsmoke en Jackpot.

Oldtimer, randomrunner en Royal Joker.

Superwild, The Club en Topjoker.

Toptimer, Turboplay en Turboreel.

Turborunner, Valentine Surprise en Wildtimer.

Winner Spinner, Grafitti en Diamond Mine


De nieuwste aanwinst van ons is de Atlantis! Super Jackpot


Een percentage van 10 krijg je bij je Ideal storting gratis van Caramba! Dat is meegenomen, de nieuwste fruitautomaten die je vast wel eens in de fastfood scene hebt gezien zijn zeker de CLub en Turborunner.
Webmasters kunnen zich aanmelden om ook deze mooie kansspelen te promoten bij: Webmasters
Cineslots van Bellmark

De Men in very Black Dark Suits, Indiana Smith en Gigantic zijn afgeleide van bioscoophits. Hoe origineel kan Bellmark zijn fruitautomaten maken? Te spelen in 5 talen en gokken met veel betaalopties! Lekker makkelijk die autolistings, zo hoeft er niks meer bijwerkt te worden alhoewel er wel een maximaal aantal van elf spellen ingesteld zijn, kwestie van winmeter cineslots aanpassen Lord Of The Reels
The Sound Of Fruit
War of the Earth
TombRobber

Night at the Exhibit
Jonas Band

M.I.D.
DinoPark

Indiana Smith
Gigantic

Frank ‘n Stein


caramba Bellmarkgames


Aangezien het zoeken op “C” teveel diversiteit oplevert hebben wij ons toegelegd op “C Gokkasten”, hierbij niet bij eerste 50.
Bevindingen:
Gebruikt:
2x Cwoord
1x Gwoord
2x Fwoord
Inserted 1x g. en g in titel en beschrijving
Van de bestuurders van Indiana Smith en Tombrobbers; De Gigantic is een ijskoud avontuur. Inzetten zijn tot 400 credits per draai. Spelen met een wirwar van uitdaging en de grootste winnaar in deze blockbuster ben jij. We gooien wel een handdoek als het te nat wordt voor je.
En nog een andere diamant in de collectie. Met trots presenteren wij Indiana Smith en de rollen van Faith! Spring in een nieuw avontuur en verzamel zoveel mogelijk gouden maskers als je kunt. Maar kijk uit want in iedere duistere hoek wachten hindernissen. Voel je de master of Reels of Faith!
De Jonas Band 003 is de gevaarlijkste slotmachine beschikbaar. Probeer je op te werken op de carrièreladder en pak een aantal sappige prijzen. Of neem de controle over het topspel en wordt de meester van alle beschikbare vruchten. Het is volledig aan jou.
Ze zijn hier .. En niemand wist ervan. Gelukkig voor ons zal de aarde worden verdedigd door u – 1 van de mannen in (zeer) donkere kostuums. Help de aarde reddenen verzamel zoveel mogelijk punten als je kunt! Kijk uit voor de Zapper – het is een sterk wapen, gebruik hem goed!

Woensdag is niet langer gehaktdag!

Het wordt Bellmark-dag want ons vakje 3 is vandaag erg spannend. Ze zeggen vaak dat je het beste tot het laatst moet bewaren en dat doen we de komende 3 dagen ook! Je mag vandaag je vakje 3 openen!

Hiernaast ontvang je 20% EXTRA speeltegoed bij ELKE storting met iDeal, RaboSMS, PaySafeCard en Hyves Afrekenen, maar er is meer……….

We geven de komende 3 dagen random speeltegoed weg!

Bij Bellmark Games, FruitWinners en FruitPlaza zetten we aan de lopende band tientjes in actief (betaald) spelende spelers. En bij CashZino delen we zelfs 25 en 50 Euro uit! En dit doen we heel vaak. Je leest het goed: de komende 3 dagen is het zo goed als altijd prijs

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Bellmarkgames, 6.0 out of 10 based on 3 ratings