Ben jij in de prijzen gevallen?

De JACKPOT van 5000 EURO CASH is gisteren bekend gemaakt, maar als je niet in de prijzen bent gevallen kun je toch nog veel winnen! De computer heeft namelijk 100 spelers uitgeloot die prijzen van 10 tot 250 euro speeltegoed op zaterdag of zondag in hun account ontvangen!

Ga dus snel naar CashZino, log op zaterdag en zondag in op je account en zie of je ook een winnaar bent! Want de prijzen worden tijdens dit weekend overal neergezet. Have fun!

De JACKPOT van 5000 EURO CASH is gevallen en de winnaar is speler B. van R. uit Rotterdam. Van harte gefeliciteerd! De prijs van 5000 Euro Cash komt de komende dagen naar je toe! Maar niet getreurd als je de hoofdprijs niet hebt: de computer heeft 100 spelers uitgeloot die prijzen van 10 tot 250 euro speeltegoed in hun account ontvangen!

Extra Tip: Op zaterdag ontvang je als betalend speler 5 Euro van het huis in je account (als je betalend speler bent). Ben je nog geen betalend speler? Stort snel minimaal 25 Euro en pak ook die EXTRA BONUS mee!

Ga dus snel naar CashZino, log in op vrijdag, zaterdag en zondag op je account en zie of je ook een winnaar bent! Want de prijzen worden tijdens deze drie dagen overal neergezet. Have fun!

De EXTRA JackPot is gevallen!

EXTRA: De 15% extra ontvang je bij AL je iDeal, PaySafeCard en RaboSMS stortingen.

Dat wordt DUBBEL genieten!

Koninginnedag staat voor de deur en daar hoort een passende actie bij! Je ontvangt ALLES wat je op Koninginnedag wint DUBBEL op je rekening. Natuurlijk ontvang je bij ELKE storting vandaag en morgen keihard 20% EXTRA speeltegoed!

Laat het feest maar beginnen!

Dit is net binnen! Het is geen typefout; het klopt echt wat er staat: AL je uitbetalingen 100% EXTRA tijdens deze 24 uur! Het feest begint nu.

Let op: Slechts 1 account per speler per lijn toegestaan. Bij constatering van meerdere account bij een speler vervallen alle rechten op gewonnen prijzen en kunnen de accounts geblokkeerd worden. We willen het voor iedereen leuk houden en dat kan alleen bij een eerlijke verdeling van alle prijzen en extra’s die we weggeven. De bonus wordt alleen op je account bijgeschreven wanneer de vorige bonus is opgemaakt. Dus elke dag even langskomen en gratis voor echt geld spelen! Maar let op: Alleen betalende spelers ontvangen deze bonus! Je bent een betalende speler wanneer je voor 10 euro of meer hebt gestort bij Bellmark Games, FruitWinners of FruitPlaza met uitzondering van CashZino, hier is 25 Euro het minimum om als betaald speler mee te doen voor alle bonussen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
VN:F [1.9.22_1171]
Speelbaarheid
Variatie
Snelheid
Prijzen
Uiterlijk
Origineliteit
Gokken
Bonusspelen
Jackpot
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Ben jij in de prijzen gevallen?, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Gerelateerde posten:

Tags: , , ,

Gesloten voor berichten.