Cashzino grove inzetten

Jaja het is weer zover! 6 Nieuwe gokkasten van Cashzino! Deze nieuwste aanbieder is een vrucht van bermuda promotools oftewel degene die ons van de caramba fruitautomaten voorziet.
We beginnen met de beachclub een slotmachine met veel rollen in het bovenspel, wij kwamen tot de tien. Daarnaast staat er een andere uitvoering van de Goldrush.
Waar staat Cashzino website voor?
Zes nieuwe high-bet slots die uniek in gameplay zijn met in elke slot een persoonlijke jackpot (1500 credits – 150 euro) en een Wild-Jackpot die kan oplopen tot 25.000 euro.
Een favorietje van ons is de Jokershot voornamelijk door zijn gameplay. Daarnaast staat de Royal Turboreel gepositioneerd.


En wederom een andere versie van de Turboplay, ditmaal de deluxe versie. En daarnaast de UltraDutch, deze gaan we in de toekomst extra promoten, met een eigen pagina en mooie graphics.
Jackpotslotty, laten we spelen!

Karamba is een gloednieuwe gokkastenlijn. Jackpotslotty richt zit op de betere fruitautomaten gokkers, zo is deze minimale mise op onze fruitmachines 1 euro (tiental credits). De ultieme inleg op onze CashZino gokautomaten is 450 punten! Als grove gokkastenspeler zit een gemiddelde gokker hier derhalve goed, een verwante gokker kan per spin al snel 2000 credits verwerven.
Karamba fruitkasten

Op het moment verstrekt Nedbet o.a. de Turbo spinner fruitkast, Ultra Dutch, Double dutch superior, Royal Jokers time deluxe, Jokershot maar ook Superflush aan. CashZino zal met regelmaat origineelste sky-scraping limit gokmachines aan hun assortiment toevoegen. De fruitkasten van Bellmark games leveren talrijk keuze, zo heb een vaste bezoeker de Running wid met slechts drie spinwielen en de Ultra Dutch met doch liefst tiental spinwielen in het bovenspel. Het aantal winlijnen van deze Powerjackpot fruitautomaat is haast talrijk met 4 representaties die meetellen op iedere rol!

Zit jouw leukste videoslot er nog geen tussen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier welke een voorbijganger bij de gokkast in het venster vindt. Wij zullen een rijke speler verzoek dan waarschijnlijk in overweging nemen en tevens bezichtigen of het toevalligerwijze is jouw leukste fruitmachine in het Jackpotslotty aanbod op te nemen!

Bellmark games Jackpots

Alle Nedbet kansspelen hebben een Clubmeter, hierbij moet je W’s verzamelen welke op de achterste rol zitten. Heb een voorbijganger een gemiddelde speler clubmeter vol? Dan win een beginnende gokker 1500 credits! De Double U logo’s gaan gangbaar mee van de ene naar de andere fruitautomaat, een rijke bezoeker kan dus altijd van Fruitluck spel variëren.

Naast de Winmeter verschaft Vippowerlounge een Wild Bonus, deze loopt op tot 26.000 euro!
Tanzoo kassa

Bij CashZino kan een verwante gokker een verwante gokker credits opwaarderen door middel van u banktransfer, nochtans je kan met zekerheid ook per vaste telefoon en Visa storten. Heb een ervaren speler gunstig gewonnen? U kan vanaf 100 euro een voorzichtige gokker geldprijzen uitbetalen naar jouw moneybookers. De uitkeringen van Slotplaza worden razendsnel op een voorzichtige gokker moneybookers bijgeschreven.

Indien een rijke gokker een gemiddelde speler opbrengsten nog niet wil uitbetalen dan kan een rijke speler deze gerust in een voorzichtige gokker account bewaren. Een gemiddelde gokker punten zijn bij Powerjackpot 100% veilig. Heb een ervaren gokker desondanks desalniettemin een vraag? Neem dan even contact met ons op via het contact formulier bij de fruitkast, een van onze Franse Fruitluck support medewerkers helpt een vaste bezoeker dan zo snel mogelijkerwijs!

Dinsdag en Vakje 4 wil alleen door jou geopend worden!

Met vakje 4 gaan we echt de laatste dagen in. Profiteer nog even van onze superleuke Vakantie Countdown. Met het vakje van vandaag erbij heb je nog 4 dagen lang elke dag leuke prijzen.

Meedoen is makkelijk. Heb je in de afgelopen 6 maanden voor minimaal 10 Euro betaald gespeeld bij bellmark? Dan mag je nu al gratis meedoen. Heb je dat niet? Dan is het hoog tijd dat je snel even voor minimaal 10 Euro speelt bij Bellmark want dan mag je vandaag nog je vakje openen.

Vakantie Countdown 2013

Speluitleg en deelname voorwaarden:
Iedereen kan meedoen en het is helemaal gratis, maar je moet wel een betalende speler zijn van Bellmark om 18 dagen lang ELKE dag gratis prijzen en kado’s te ontvangen. Je bent een betalende speler wanneer je in de afgelopen 6 maanden minimaal 10 euro hebt gestort via iDeal, RaboSMS, Hyves Afrekenen, PaySafeCard of via de telefoon speeltegoed hebt gekocht. Wanneer je op een latere dag gaat meedoen gaan de eerdere vakjes aan je neus voorbij: wees er dus vooral op tijd bij!

Ben je nog geen betalende speler?
Snel even 10 Euro of meer storten via iDeal, RaboSMS, PaySafeCard, Hyves Afrekenen of via de telefoon en je mag gelijk je vakje van vandaag openen. Zorg dat je er geen minuut van mist: er zijn duizenden prijzen!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.8/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 2 votes)
Cashzino grove inzetten, 5.8 out of 10 based on 4 ratings