Sound of Fruit

The sound of fruits.
Wie ken hem nou niet die super romantische film over het nonnetje dat niet goed genoeg is om non te zijn en op pad wordt gestuurd om een arme weduwnaar die achter is gebleven met een hele berg kinderen in een fantastische omgeving uit de brand te helpen. Mooie muziek is een van de hoofd onderwerpen van deze toch wat stroperige klassieker. Echt zo’n drama waar je af en toe gewoon eens behoefte aan hebt, zo eens in de tien jaar. Wij zijn trots om je The sound of fruits aan te mogen bieden bij www.winmeter.nl. De film gaat vooral ook om eenvoud en dat is bij deze jackpot ook aan de orde. Muziek, ja ook dat is er in verwerkt. Zo heet iedere actie en iedere knop zijn eigen toonsoort gekregen. Vrolijkheid is ook iets wat deze slotmachine uitstraalt. Het spel zelf wordt verdeeld in een basis en een top spel waar bij je het basis spel op de onderste set van drie rollen speelt. Een mysterie bonus is hier ook in verwerkt en kan worden verkregen door drie muziek noten op de rollen te krijgen. De symbolen van de bergen zijn goed voor tweehonderd punten mits je ze op je win lijn ziet verschijnen. Ook aan de automatische hold functie is gedacht op de sound of fruits. Deze houdt de meest veelbelovende symbolen lekker voor je vast, maar heb je hier geen zin in dan kun je altijd de reset knop gebruiken om dit weer ongedaan te maken. Als je twee punten wint dan krijg je meteen de kans dat dit verdubbeld wordt in een alles of niets spel. Hierin heb je geen keus. Heb je een leuk aantal punten bij elkaar kun je vervolgens het top spel spelen. Hier heb je weinig te kiezen en is je inzet gewoon altijd vijf punten per spin, wel worden de prijzen aantrekkelijker. Die worden weer gegeven naast de set van drie rollen aan de bovenkant van de kast. Hierop wordt dan ook het top spel gespeeld. Wij van www.winmeter.nl vinden dit een behoorlijk eenvoudige gokkast, met leuke verwijzingen naar de film. The sound of fruit is makkelijk te spelen en voor iedereen toegankelijk.

Wij hebben wederom een topgokkast van cineslots, the sound of fruit doet zijn naam eer aan, fruits machines zijn talrijke jaren lang al een leuk entertainment vanaf huis. Speel bij ons de nieuwst gokkasten online!

We weten het: dit mag eigenlijk niet want je voordeel is gewoon te hoog. En toch doen we het. De 100% MONEY BACK actie is er weer!

Speel, win, betaal uit en kom op maandag terug want dan staat alles wat je uitbetaalde weer in je account!

Kan dat? Ja dat kan! Speel dit weekend alleen nog bij Bellmark Games, CineSlots, Click & Win & FruitMasters en je ontvangt alles wat je in het weekend uitbetaalde ook weer terug in je account. Je winst is dus 100%.

Deze actie is alleen voor leden. Nog geen lid? Snel even gratis aanmelden!

Oja, we doen natuurlijk ook weer 10% op al je iDeal en PaySafeCard betalingen. Het is maar even dat je het weet.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
VN:F [1.9.22_1171]
Speelbaarheid
Variatie
Snelheid
Prijzen
Uiterlijk
Origineliteit
Gokken
Bonusspelen
Jackpot
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sound of Fruit, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Gerelateerde posten:

Tags: , , , ,

Gesloten voor berichten.