• Caribbean Adventure De laatste aanwinst van winmeter.nl is de Caribbean adventure en tevens ook het voorlopig laatste...
 • Deep blue Sea Dit is een uittreksel van de diepe blauwe zee, waan je in de stille oceaan...
 • Bingolot Een waanzinnig concept waarmee je gratis multiplayer bingo kunt spelen met een unieke kans op...
 • Mega Multitimer Wederom een Power gokkast van formaat, de Mega multitimer valt hier online op je beeldscherm....
 • Atlantis Wij liepen ietswat achter met het promoten van de Caramba fruitautomaten. 18 geplaatst terwijl het...
 • Beachclub In plaats van de beachclub van Cashzino staat nu de Beachbucks van slotplaza online. Een...
 • running wild Hard wegrennen heeft geen zin bij de running wild, uiteindelijk achterhaald hij je wel. Met...
 • Time Machine Een afgezant van de Classic is de Time Machine, zelfde spel zelfde mogelijkheden alleen dan...
 • Couch Potato De Couch Potato heeft een jackpot van 15.000 credits. Hoe gekker kan het nog worden...
 • Golden Oldie De laatste in de PJP (powerjackpot) serie is de Golden Oldie. Do we need to...

Op dit moment speel je » Superflush 500, Supaflush en de SupertronLicht switch

Difficulty : Hard 158 plays Likes: 0 0

Fruitkings »

Superflush 500, Supaflush en de Supertron

Gokken en kaarten, beiden herenigd in 1 gokkast. De Superflush is leuk indien je de kaarten opeenvolgend hebt, waarna je een puntenaantal krijgt. Over puntenaantallen gesproken. wij willen met deze blog een PR3 krijgen om te beginnen, en te eindigen in een PR8. Alle add url en add linken kunnen wij dan handelen.
De superflush is een van winmeters meest gespeelde fruitautomaat.
Deze speelautomaat is een 4-gokrollen automaat met kaartspel. De 4 gokrollen worden gebruikt voor het standaard beneden spelen bevatten bij enkele symbolen bovendien cijfers. Die cijfers starten, indien in totaal meer dan 3 punten op de winlijn, bepaalde features in het kaartspel.

winmeter heeft alle fruitautomaten on line die er maar te vinden zijn.
Hier staan de Fruitkings gokkasten.
Fruitkings heeft fantastische kasten, die iedereen veel speel plezier bezorgt.
Zo is er de optie om 50 punten per dag voor fun te spelen.
Kies Uw fruitautomaat uit het snelmenu of speel onmiddelijk door op het plaatje te drukken.

e Superflush 500 is zeer uitgebreid, zo beschikt deze kast over een basis spel, een gokspel en een poker spel. De 500 wincredits, de winstelementen en het aparte pokerspel maken deze gokkast zeker de moeite waard om eens te spelen.

De Superflush 500 heeft een basis- een gok en een kaartspel.

Het basis spel bestaat uit vier rollen, u begint onder te spelen op 1 win-lijn, behalve de stersymbolen, deze tellen kriskras. De fruitautomaat heeft een autohold functie, hiermee worden de rollen op de winlijn vastgezet. Met de resetknop kunt u de rollen die vast staan weer losmaken. Andere combinaties kunt u naar hartelust zelf vastzetten tijden het draaien.

Gokspel

Het gokspel begint zo gauw er in het basis spel een winnende combo valt. Het winrad draait, en met de winschijf kunt u inzetten. Hoe lager de inzet hoe groter de kans om et winnen. Met de stopknop wordt de win schijf op een waarde gezet en laat het winrad uitdraaien totdat hij op een sybool stilstaat. Wanneer het winrad stop op uw keuze dan worden uw punten vermenigvuldigt met het overeenkomend getal.

Kaartspel

Als je ene verliezende combinatie hebt, maar wel credits met de symbolen op de win lijn, dan wordt het kaartspel geactiveerd. Naast het kaart spel vindt je de punten die kunnen worden gewonnen bij de kaarten op een bepaalde winlijn. Zo gauw er een aantal in lijn worden getoond in de kaart reeks dan worden deze credits toegevoegd aan de kaarten meter. Het kaart spel op deze fruitautomaat heeft de volgende spelelementen:

Schudden

De rollen in het basis spel worden geschud en met behulp van de Stopknop beginnen de rollen random te draaien.

Kaart spel ( 5 – 6 ): De kaarten in het kaart spel worden geschud waarna twee kaarten worden gestoond, deze kaarten knipperen op in de kaart reeks.

Kaarten schudden ( 7 ): Op elk bepaald moment tijdens het Kaart spel mag je deze optie gebruiken. Alle kaarten in de kaart reeks worden geschud met de Stopknop stopt het schudden en er verschijnen dezelfde aantal kaarten in een andere reeks.

Joker ( 8 ): De Joker kunt u gebruiken om een in lijn reeks in het kaart spel af te maken. Als je de Joker gebruikt knipperen de kaarten in de kaartreeks een voor een op en wanneer u op Stop drukt blijft de geselecteerde kaart opgelicht.

Dubbel ( 9 ): De punten verdient in het kaart spel worden verdubbeld zodra je negen punten hebt op de rollen in het basis spel.

Superflush ( 10 – 11 ): De kaarten worden drie keer geschud en de vertoonde kaarten verschijnen in de kaarten reeks. Er worden dus in totaal zes kaarten geselecteerd in het kaartspel, waardoor grote kans ontstaat voor een “inlijn” in de kaart reeks. Gewonnen credits worden toegevoegd aan de Flushmeter ( 23 ).

500 ( 12 ) – 500 punten gewonnen en deze worden toegevoegd aan de Kaarte nmeter.

Bij twee of meer credits in het Basis spel vervallen alle features in het Kaart spel!

Like!
0
 • Like!
  0

Comments:

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.