Wheel of fortune

wheeloffortune 300x195 Wheel of fortune

Hoe heette die presentator nou die het rad van fortuin presenteerde? Was het Willem Ruis of was het Ron Brandsteder? Het rahaad van fortuiijjjjn, zo werd het omgeroepen. Bij ons wordt dat gedeelte bespaart, je krijgt slechts de gokkast rad van fortuin in al zijn franje.

En om toch het plaatje compleet te krijgen hebben we er een echte Wheel of fortune bijgedaan! Draai aan het wiel en ontdek wat voor prijs je hebt gewonnen.

Universe Jackpot
Win tot 500 euro in een simpele draai!!! We heten U van harte welkom bij de enige echte WheelOFortune! In het beneden spel kunt U kiezen voor een inzet van een punt om de rollen te laten draaien, maar je kunt ook kiezen voor het WheelOFortune spel. De inzet bedraagt dan vier credits. Wanneer op de vierde rol het Wheellogo valt mag je een keer draaien aan het grote rad. De prijzen lopen op tot en met 500 euro!! Gewonnen credits in het boven spel kunnen naar je saldo gezet worden door op de win bank naar creditsknop te drukken. Zoals je misschien al gemerkt hebt kun je vanaf nu niet alleen meer voor de vertrouwde highscores spelen, maar ook voor Fun en Real.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
VN:F [1.9.22_1171]
Speelbaarheid
Variatie
Snelheid
Prijzen
Uiterlijk
Origineliteit
Gokken
Bonusspelen
Jackpot
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Wheel of fortune, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Gerelateerde posten:

Tags: , , , , , ,

Gesloten voor berichten.