Nedbet

Winmeter.nl heeft van elke aanbieder een eigen pagina, en of dat niet genoeg is wordt er van elke gokkast een nieuw bericht en hiervan zijn verzamelingen gemaakt in de categorieën.
Nedbet begon in de 21ste eeuw als nieuwkomer in Nederland op een markt die vrijwel was vergeven. Toch ontwikkelden zij enkele baanbrekende fruitautomaten. *Onderin gaan we verder met dit verhaal.


bar7 spelen, de veel gezochte X&O en de dobbelsteen DiceBuster.

Leuke Simpley Wild, fruitdice Double Sixteen en steen koud Icecold

Gouden lijntjes de Goldlines, Wallstreet Universal grote Jackpot.

Classic Eight Win geld op Money Honey en Big Money.

Golden Gate, Random Flashback en de Bullseye Dartbord.

Onze favoriet de Casinojoker, in 2011 1 van de beste fruitautomaten.

Nog nooit was er een ontwikkelaar die dacht: “Laat ik van het dartspel eens een gokkast maken”. Daar dachten de heren Nedbet dus anders over. Helaas waren de kosten te hoog en de opbrengsten te laag en moesten de gokkasten ergens anders ondergebracht worden. Dat werd in eerste instantie Netgamingsolutions, maar na een kleine onderlinge ruzie zijn ze verplaatst naar de slotpartners. Hier werden zij in het assortiment opgenomen, helaas zijn enkele van Nedbets fruitautomaten niet overgenomen en vind je deze niet meer terug. In het verleden hosten wij deze nog op een aparte server, maar ook voor ons hield het niet over en hebben wij de stekker eruit moeten trekken.
Vergaten wij toch voor elke pagina een verhaal te schrijven! Zo wordt je nooit gevonden. Voor onze bezoekers liggen de prioriteiten even anders, die willen alleen de aangeboden kansspelautomaten spelen. En voor de zoekmachines is het weer belangrijk om teksten op te zoeken zodat je deze later weer als zoekterm kunt gebruiken. Zo snijd het mes aan twee kanten.
——————————————-
Sommige searchwords zijn lastig, zoals ook deze. Op de een of andere manier wil het niet zo lukken met dit woord. Het lijkt wel of er een filter op los is gelaten. De page is deze week al bewerkt en de resultaten zijn:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Nedbet, 10.0 out of 10 based on 1 rating