Wallstreet


Wandelend door New york kwamen we de Wallstreet gokkast op straat tegen, helaas was de stekker niet lang genoeg was anders hadden we er nog op gespeeld ook.
Rechtstreeks uit Amerika: WallStreet! Kies je inzet en laat de beurs crashen. Met onder een inzet van een en twee is deze gokkast al heel leuk. Maar boven gaat hij pas echt los: Speel met een inzet van veertig. In het beneden spel kun je kiezen voor een inzet van een of twee credits. Klik op de startknop om het spel op te starten. De waarden van de gevallen fruiten verschillen en zijn terug te vinden in de tabel die aansluit bij je inzet. Gewonnen punten in het beneden spel kunnen bij je huidige saldo opgeteld worden, maar kunnen ook naar het boven spel gezet worden. In het boven spel speel je met een inzet van 10 20 of 40 credits. Win combinaties worden rijkelijk beloond, zoals te zien is in de win tabel U wint een prijs wanneer 3 dezelfde fruitjes op 1 van de 5 winlijnen vallen. Gewonnen credits in het boven spel kunnen naar je saldo gezet worden door op de win bank naar creditsknop te klikken. Dit maakt het winnen wel erg aantrekkelijk

Gerelateerde posten:

1 reactie op “Wallstreet”

  1. Ook simbat heeft de wallstreet op de markt gebracht. De keuze is reuze en we moeten elke gokkast online brengen om het aanbod zo groot mogelijk te houden. Hierbij dus de versie van Simbat.